BelogKhairul Berwajah Baru

by | | Follow me on Twitter
Walaupun korang bukan pembaca tegar blog ini, melalui tajuk saja pasti korang sudah dapat meneka apa yang ingin Khai kongsikan. Ya betul! BelogKhairul kini berwajah baru.

BelogKhairul Berwajah Baru
Masih mengekalkan warna rasmi iaitu merah, susun atur blog ini merupakan 100% hasil tangan Khai sendiri dan di'inspirasikan daripada sebuah template Wordpress milik Studiopress, ' WinterSong '. Walaupun template ini kelihatan simple sahaja (bagi mereka yang mahir) namun selaku newbie, Khai mengambil masa hampir 2 minggu untuk menyiapkannya. Kini hanya bahagian responsive'nya sahaja yang belum siap sepenuhnya. InsyaAllah akan diselesaikan dalam masa terdekat.

Selari dengan perubahan ini, Khai juga ingin memperjelaskan lagi tujuan utama kewujudan BelogKhairul di dunia maya ini. Terdahulu, blog ini merangkumi pelbagai topik secara umum tanpa mempunyai fokus utama. Jadi Khai, ingin mengekalkan status blog peribadi dan hanya berkongsi topik yang berkaitan dengan Khai secara peribadi sahaja. Antara subtopiknya adalah pendapat, pengalaman, karya, dan pelbagai lagi. 

Dengan ini, Khai berharap blog ini mampu menjadi mukhadimah buat korang yang ingin mengenali; siapa sebenarnya Khairul Nizam?
Share the knowledge by click Tweet this!, Plus It! or Share It!

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2014. BelogKhairul - Blogger Designed by Kyrul | SeriusBlogger
laman ping busuk